OVER

OVER KOPPIE KOPIE

Koppie kopie is gelegen in één van de mooiste straten van Sint-Truiden, nl. de Schepen Dejonghstraat 70 op slechts 400m van het centrum van de stad. De straat stond vroeger bekend als de "Cuy stroot" (de koeienstraat) omdat het vee langs deze straat naar de markt werd gebracht voor verkoop. 

 

Nadat ik in januari 1997 in de Hamelstraat gestart ben, verhuisden we in 2006 naar ons huidige statige herenhuis met vermoedelijke bouwdatum 1830. De redenen voor de verhuis waren onze gezinsuitbreiding (4 kids), een ruimer pand èn parking voor de deur. De parking is betalend, maar met de Truiense parkeerkaart mag je 15 min. gratis parkeren. (werkt ook via 4411, sms parkeren). 

 

Onze doelgroep: iedereen die een duplicaat of veelvoud ergens van nodig heeft, digitaal of op papier, gaande van een businesskaartje tot een architectenplan, een foto tot een canvasdoek, een misboekje tot een scriptie. Je bent bij mij welkom vanaf 1 kopie en die wordt ook met de glimlach voor u gemaakt. 

Onze verenigingen krijgen steeds zonder tegenprestatie 5% directe korting op kopieën.


Ook voor leerlingen en studenten hanteren we gunsttarieven. Zo geldt er voor niemand een "instapkost" of "opstartkost" voor het afprinten van stick of cd-rom. Dit is alvast een besparing tot € 3.  De eindwerkenpromo die je ontdekt op deze site is het ganse jaar door geldig, onafhankelijk van het aantal exemplaren of aantal bladzijdes.


Voor updates van onze sluitingsdagen / vakanties verwijs ik graag naar onze facebookpagina :


 

Ik hoop u weldra te mogen verwelkomen in mijn winkel. 

 

Norman Raymaekers

 

uit de weekkrant van 1998

uit de weekkrant van 2011